Weerbericht

Deze week zitten we redelijk goed met het weer, door dat er boven de Noordzee en Britse eilanden een nieuw hogedrukgebied komt te liggen. Wij gaan daar door een meer noordoostelijke stroming krijgen. Dus er komt meer zon maar wel een iets koudere lucht met in de nachten lichte vorst.

Maandag is het zwaar bewolkt en hebben we nog een paar buien die dan overkomen. De temperatuur zal overdag zo rond de 7 graden zijn en in de nacht ligt de temperatuur zo rond de 3 graden, de wind is zwak en zal uit noordelijke richting komen.

Dinsdag is er nog vrij veel bewolking maar de zon gaat het wel proberen om er door heen te komen. De temperatuur ligt overdag zo rond de 6 graden en in de nacht zal het rond de 2 graden zijn, de wind is matig en zal uit de noordoostelijke hoek komen.

Woensdag is het licht bewolkt en komt de zon vaker te voorschijn, overdag zal de temperatuur zo rond de 6 graden zijn en in de nacht hebben we lichte vorst. De wind zal matig tot krachtig zijn en uit noordoostelijke richting gaan komen.

Donderdag is het ook licht bewolkt met aardig wat zonneschijn, de temperatuur zal overdag zo rond de 5 graden zijn en in de nacht hebben we weer lichte nacht vorst. De noordoostelijke wind zal matig tot krachtig zijn en zal kouder aanvoelen.

Vrijdag is er weer vrij veel bewolking waar de zon regelmatig nog door heen zal proberen te komen. De temperatuur ligt overdag zo rond de 7 graden en in de nacht dicht bij het vriespunt, de wind zal matig zijn en uit noordoostelijke richting komen.

Het weekend wordt ook nog bepaald door het hogedrukgebied alleen met minder zon en met meer neerslag kansen.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17