Invordering rijbewijs na gevaarlijk rijgedrag

De politie heeft maandagmorgen, 28 februari, het rijbewijs van een 26-jarige automobilist uit Rotterdam ingevorderd.
Agenten zagen de man met hoge snelheid rijden vanaf de N11 richting de N207. Agenten zijn gekeerd om de bestuurder te volgen. Bij de kruising Goudse Schouw met de Prins Bernhardlaan sorteerde de bestuurder naar rechts, maar reed bij groen licht rechtdoor. De bestuurder werd bij het tankstation staande gehouden en kreeg een bekeuring.
Na de bekeuring reed de bestuurder richting de N207 en herhaalde zijn rijgedrag. Nadat de man had voorgesorteerd naar rechts om richting de N11 te rijden reed hij in plaats daarvan rechtdoor de Steekterweg op. De agenten zijn wederom achter de man aan gereden en zagen dat hij bij de rotonde in aanbouw met hoge snelheid reed. Met optische signalen zijn de agenten de man achterna gegaan. Na een stopteken is de man gestopt waarna zijn rijbewijs werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.
Bij beide verkeerde voorsorteeracties waren er overige weggebruikers die op de remmen moesten om een aanrijding te voorkomen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.