Electrolux AZC junioren synchroon zwemmen derde van Nederland

CIMG1712

Afgelopen zaterdag 26 februari heeft de junioren synchro-ploeg van AZC een uitstekende 3e prijs behaald op de KNZB Interkringwedstrijd uitvoeringen in Veenedaal.

De jaarlijkse wedstrijd met leeftijdsgenoten uit het hele land, is een opmaat voor het NJK Synchroonzwemmen van 26 maart a.s. in Nijverdal. Alleen de Nederlandse top zal hier aanwezig zijn, die zich via limieten hebben gekwalificeerd.

De ploeg zwom in prachtige zwempakken, een goede uitvoering met mooie patronen en snelheid op muziek uit de film Madagaskar 2. Zowel de technische als de artistieke waarde leverden een prima punten totaal op. Alleen de ploegen van de Dolfijn en ZPCH bleven de synchroonzwemsters voor. Met een punten totaal van 65.300 lieten de synchroonzwemsters van trainsters Brenda Zoetbrood en Melanie Domburg een prima indruk achter bij het aanwezige publiek. Brenda zwom jarenlang zelf mee in Jong Oranje. De choreografie van haar hand kenmerkte zich door veel afwisseling, mooie patronen in vloeiend overgangen, één met de muziek.

De volgende meiden zwommen de uitvoering:

Carmen Penders, Kim Braxhoven, Angeline van Wijk, Manon Bouthoorn, Lizzy van Geen, Lotte de Graaf, Amy Stauffer en Maaike de Witte.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.