Aanhouding na doorrijden na aanrijding

De politie heeft zondag 27 februari een 28-jarige man uit Utrecht aangehouden na het doorrijden na een aanrijding.
Die nacht, even voor 01.30 uur, vond op de Westkanaalweg in de richting van de Burgemeester Bruins Slotsingel de aanrijding plaats. Een 19-jarige Alphenaar en een 16-jarige plaatsgenote werden van achteren door de auto aangereden waardoor beiden ten val kwamen. Op de plaats van de aanrijding bleef een deel van de bumper en een buitenspiegel achter.
Aan de hand hiervan kon worden vastgesteld bij welk type auto de onderdelen hoorden. Agenten hebben in de buurt gekeken en troffen het voertuig in de Edelstenenbuurt aan. De auto werd meegenomen voor onderzoek. De eigenaar meldde zich in de middag aan het bureau. Hierop werd de man aangehouden en werd zijn rijbewijs ingevorderd. Om vast te stellen of de bestuurder teveel gedronken heeft is bloed afgenomen. Een bijrijder van de bestuurder is gehoord over de aanrijding.
De Alphenaar liep een gekneusd been op en het meisje had blauwe plekken en schaafwonden. Beide fietsen raakten beschadigd. De politie maakt proces-verbaal op tegen de Utrechtenaar.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.