Man aangehouden na verlaten plaats ongeval

Politie Hollands Midden heeft op donderdag 24 februari een 39-jarige man uit Polen aangehouden rond 18.10 uur aan de Zegerbaan omdat hij was doorgereden nadat hij met zijn vrachtwagen had vastgezeten onder een viaduct op de N207, de Alphenseweg, in Boskoop. Volgens de melder was de bestuurder doorgereden in de richting van Alphen aan den Rijn.
Het ging om een vrachtwagen met een aanhangwagen. De politie ging op zoek naar de bestuurder en zag de vrachtwagen rijden over de N207 de Zegerbaan ter hoogte van Alphen aan den Rijn. De politie gaf een stopteken en liet de vrachtwagencombinatie langs de kant van de weg parkeren. Er werd schade geconstateerd die vermoedelijk veroorzaakt was door de aanrijding met het viaduct. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.