Piraten en Prinsessen bij Arti

Wie zou er niet eens een piraat of prinses willen zijn? De Alphense harmonie Arti geeft op zaterdag 5 maart een concert speciaal voor kinderen en iedereen die verkleed komt als piraat of prinses mag gratis naar binnen. Arti’s prinses op de erwt Rosemarie Enters vertelt het sprookje van Rapunzel en van Sinbad de Zeeman uit de verhalen van 1001 nacht. Verder speelt Arti de filmmuziek van The Pirates of the Carribean en Hook, waarbij filmfragmenten worden getoond. Tijdens het concert is er een echte modeshow van alle piraten en prinsessen in de zaal en natuurlijk krijgen alle kinderen de speciale Arti-kleurplaat, die ook is te downloaden vanaf www.arti-alphen.nl.

Arti’s Piraten en PrinsessenConcert wordt een muzikaal feest voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het concert vindt plaats in de aula van het Ashram College aan Marsdiep 289 in Alphen a/d Rijn. De deuren gaan om 19.00 uur open, het concert duurt van 19.30 tot ca. 20.40 uur. Iedereen die verkleed komt, mag gratis naar binnen. Kinderen in gewone-kinderen-kleren betalen € 1,-, volwassenen in gewone grote-mensen-kleren betalen € 3,-.

Meer informatie over Harmonie Arti en haar activiteiten voor jong en oud is te vinden op www.arti-alphen.nl, bij Diana Boerefijn via 06-11481640 en via arti_alphen@hotmail.com.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17