Weerbericht: een paar dagen met zon

Het hogenluchtdrukgebied boven Rusland gaat iets groeien en verplaatst zich een beetje naar het westen, daar door krijgen wij ook een paar dagen te maken met koudere lucht. Na dinsdag / woensdag neemt het hogedrukgebied weer in kracht af en krijgen we weer te maken met aanvoer van vochtigere lucht.

Morgen hebben we vrij zonnig weer, al kunnen er wel wat wolkjes voorbij komen, de temperatuur zal morgen overdag zo rond de 5 graden zijn en in de nacht hebben we lichte vorst. Door de matige oosten wind morgen zal het wel koud aanvoelen, de gevoelstemperatuur zal zo rond de -5 liggen morgen.

Dinsdag is het weer een vrij zonnige dag met een paar kleine wokjes die overkomen, licht bewolkt, de temperatuur zal overdag zo rond de 4 graden zijn en in de nacht hebben we lichte vorst. De matige oosten wind gaat in de loop van de dag draaien richting de zuidoostelijke kant. In de late avond komt er meer bewolking opzetten.

Woensdag is het zwaar bewolkt en gaan we in de loop van de ochtend buien krijgen, de temperatuur zal overdag zo rond de 5 graden zijn en in de nacht dicht bij het vriespunt. De matig tot krachtig wind zal uit de zuidwestelijke richting komen.

Donderdag is het goed bewolkt en hebben we een enkele bui, de temperatuur zal overdag zo rond de 7 graden zijn en in de nacht rond de 2 graden. De matige wind zal uit zuidwestelijke richting komen.

Vrijdag is het zwaar bewolkt met een paar lichte regen buien, de temperatuur zal overdag zo rond de 8 graden zijn en in de nacht rond de 3 graden. De wind zal matig tot krachtig zijn en zal uit de zuidwestelijke hoek komen.

Het laatste weekend van februari hebben we een weer een aanvoer van koudere lucht naar ons toe maar een echte winter komt er niet aan.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.