Celstraf voor daders van poging overval Bristol

De rechtbank in Den Haag heeft vorige week twee Alphenaren van 18 en 21 jaar veroordeeld tot twaalf maanden gevangenisstraf, waarvan vier voorwaardelijk voor poging overval op de Bristol. De officier van justitie eiste achttien maanden celstraf.
De mannen werden maandagavond 6 september 2010 aangehouden nog voordat ze de overval konden plegen. De politie kreeg informatie dat zij rond sluitingstijd de Bristol aan de Hofzichtstraat wilden overvallen en is onmiddellijk ter plaatse gegaan. Een verdachte werd daar ter plaatse aangehouden. Twee andere verdachten gingen er rennend vandoor. Er werd een politiehelikopter ingezet om de omgeving af te zoeken.
De burgers waren via Alphen.nu en twitter door de politie op de hoogte gebracht van het feit dat de verdachten gezocht werden. Op aanwijzingen van burgers werden de twee andere verdachten aangehouden. Een daarvan werd eerder door de rechter-commissaris in vrijheid gesteld. De andere verdachte betrof de 21–jarige Alphenaar die vorige week werd veroordeeld.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.