Drie verdachten van winkeldiefstal aangehouden

Politie Hollands Midden heeft op vrijdag 11 februari rond 13.10 uur drie verdachten van winkeldiefstal aangehouden. Het gaat om een 49-jarige man, een 42-jarige man uit Amsterdam en een 42-jarige vrouw uit Amsterdam.
De politie kreeg die middag een melding van een verdachte situatie aan de Paradijslaan. Een getuige zag een man en een vrouw heen en weer lopen met tassen en dat deze tassen vervolgens in een auto geleegd werden. De getuige zag vervolgens drie personen in de auto wegrijden. De politie zocht in de omgeving naar de auto en hield deze staande op de Prins Bernardlaan. In de auto bleken geprepareerde tassen te liggen. De verdachten zijn toen aangehouden.

Arrestatie
Foto arrestatie, toegestuurd door Eveline Verhoeve.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.