ARC verwelkomt 1600e lid

Voetbalvereniging ARC heeft haar 1600e lid verwelkomd. Op zaterdag 12 februari a.s. om 14.30 uur zal het 1600e lid voor aanvang van de thuiswedstrijd ARC-Excelsior ’31 in het zonnetje worden gezet.

ARC behoudt hiermee haar stevige positie in de top tien van grootste amateurclubs in Nederland. Bij de vereniging wordt voetbal als breedtesport aangeboden. De club heeft een bijzonder grote jeugdafdeling met ruim 900 leden en ook de senioren die de voetbalsport nog beoefenen zijn ruim aanwezig met 19 seniorenteams. Een aantal jaar geleden is de G-afdeling van de club opgericht. En ook de meisjes- en damesteams mogen op veel belangstelling rekenen.

Bij ARC is veel aandacht voor de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding om een van de belangrijke doelstellingen te bewerkstelligen: meer spelers uit de eigen opleiding in ARC1. Momenteel speelt ARC1 in de Topklasse op het hoogste amateurniveau in Nederland.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.