Afscheidsreceptie Groen in ‘t Wout

De begin dit jaar opgestapte wethouder Groen in ‘t Wout houdt op 15 februari een afscheidsreceptie in het Atrium van het stadhuis. De receptie duurt van 16:00 tot 18:30. Of de oud wethouder die middag ook nog antwoorden geeft op alle vragen die De Vries (Trots op Alphen) nog voor de wethouder heeft is nog niet bekend.

Profiel nieuwe wethouder

Het CDA is ondertussen op zoek naar een vervangend wethouder. Het profiel staat op de site van Machiel van der Sloot, die zelf ook op de functie heeft gesolliciteerd (zowel bij CDA als PvdA). Het profiel lezend (zie in de reacties hier) lijkt het er op dat de ideale kandidaat wat betreft het CDA al gevonden is, dat is Uljee (tot voor kort wethouder namens het CDA in Rijnwoude).

Lijsttrekkersdebat

Wie nog geen genoeg heeft van de politiek kan daarna direct door naar Hotel Toor. Daar is vanaf 20:00 een verkiezingsdebat in het kader van de provinciale verkiezingen begin volgende maand. CDA, PvdA, GroenLinks, ChristenUnie, VVD, SP en D66 zullen dan debatteren over onder andere het Groene Hart en de Rijnlandroute. Inloop vanaf 19:30.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.