SGP bezoekt Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op vrijdagavond 4 februari 2011 is de provinciale SGP op bezoek in Alphen aan den Rijn. Lijsttrekker Stoop: “Het is goed om aandacht te hebben voor alle regio’s in de provincie, dus ook voor Alphen aan den Rijn en omstreken.” Het bezoek staat in het teken van de campagne voor de verkiezingen van Provinciale Staten.

De avond begint om 19:45 uur in de Opstandingskerk, Prinses Marijkestraat 69 in Alphen aan den Rijn. Naast Servaas Stoop zullen ook Henk van Dieren (kandidaat nr. 2, huidig Statenlid), Peter Zevenbergen (kandidaat nr. 4) en Geert Schipaanboord (kandidaat nr. 5, regiokandidaat) acte de presence geven. Zij zullen onder leiding van Jan Nathan Rozendaal (campagneleider, kandidaat nr. 11) debatteren over het campagnethema: ‘Toegevoegde waarde!’

Kiezers kunnen tijdens deze avond reageren op het programma van de SGP. Ook regionale thema’s als de ontwikkeling van de Oude-Rijnzone, de toekomst van de bollensector of eventuele gemeentelijke herindelingen zullen uitgebreid besproken worden.

De avond in Alphen aan den Rijn is onderdeel van een reeks bijeenkomsten door de hele provincie. Ook in Katwijk, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Gorinchem, Oud-Beijerland, Dirksland, Den Haag en Ridderkerk staan werkbezoeken en bijeenkomsten op het programma

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17