Politie zoekt getuigen van aanranding op Windepad

De politie stelt een onderzoek in naar de aanranding van een 16-jarige meisje uit Ter Aar. Het meisje fietste vrijdag 28 januari rond 23.30 uur over het Windepad toen ze merkte dat er een man achter haar fietste. Na een bruggetje zag ze dat de man naast haar kwam fietsen. Het meisje kreeg een duw waardoor zij en de man vielen. De man heeft hierna het meisje betast en is korte tijd later weer weggefietst in de richting van Alphen aan den Rijn. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. Met name is de politie op zoek naar een andere man die even later vanuit de richting van Ter Aar kwam aangefietst en eveneens richting Alphen reed. Mogelijk heeft deze persoon de dader gezien.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.