een wisselvallige week

Deze week krijgen we een aardige verschuiving in de luchtdruk gebieden, dat betekent geen vorst meer maar meer wolken en regen. De eerste dagen van de week hebben we nog een paar uur zon per dag en nacht vorst, na dinsdag / woensdag gaan we meer naar de wolken kijken en ook krijgen we met neerslag te maken.

Maandag hebben we in de ochtend eerst nog mist of nevel wat maar langzaam weg trekt door dat er bijna geen wind staat, Later in de ochtend komt de zon er goed door heen en gaat de temperatuur naar de 4 graden. Morgen is de wind zwak en zal uit oostelijke richting komen later op de dag gaat de wind draaien naar zuidwestelijke richting. In de nacht hebben we nog lichte vorst

Dinsdag is het in de ochtend nog licht bewolkt maar al gauw neemt de bewolking toe en hebben we kans op een klein buitje. De temperatuur zal overdag zo rond de 5 graden zijn en in de nacht dicht bij het vriespunt. De wind is matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Woensdag is er vrij veel bewolking en hebben we kans op een buitje. De temperatuur zal op de dag gaan oplopen naar de 6 graden en is de nachtvorst over. De wind zal matig zijn en uit zuidwestelijke richting komen.

Donderdag is het zwaar bewolkt en hebben we buien, de temperatuur zal overdag zo rond de 6 graden zijn en in de nacht lig de temperatuur bij de 3 graden. De wind zal matig tot krachtig zijn en komt uit zuidwestelijke richting.

Vrijdag is er vrij veel bewolking en hebben we wisselvallig weer, de temperatuur zal overdag zo rond de 7 graden zijn en in de nacht rond de 3 graden zijn, de wind zal matig tot krachtig zijn en komt uit zuidwestelijke hoek. Het weekend ziet er zeer wisselvallig uit met regen en meer wind.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.