Scala leerlingen exposeren in CAS

uitnodiging opening

De leerlingen uit de tweede jaars-cultuurklassen van het Scala College hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de opdracht: Tegenstellingen in Architectuur. Zo moesten de leerlingen een tegenstelling in een maquette verwerken. Ze werden daarbij geadviseerd door onder meer de architect Francine Houben en Scala docent Niels Eilander. Tevens werd er een gebouw van foam gemaakt.

Het resultaat is te zien tijdens een speciale tentoonstelling in het CAS, het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw in Alphen aan den Rijn. De expositie wordt woensdag 2 februari om 19.30 uur geopend door Sidney van Dijk, lid van CAS en schrijver van het boek Jong Alphen.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00