Hefbrug Alphen aan den Rijn week afgesloten

De provincie Zuid-Holland werkt van woensdag 26 januari 10.00 uur tot en met woensdag  2 februari aan de hefbrug Gouwesluis in Alphen aan den Rijn. Tijdens de werkzaamheden aan de brug is de Goudse Schouw afgesloten voor alle verkeer. Het benzinestation bij de brug is wel bereikbaar. Verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid via de N11. Fietsers en voetgangers kunnen gebruikmaken van een pontje.

De brug raakte zwaar beschadigd doordat er een tractor tegenaan gereden is. De schade aan de brug is zo groot dat de provincie genoodzaakt is de brug een week af te sluiten.

Pontje fietsers en voetgangers
Voor fietsers en voetgangers wordt een pontje ingezet. De tijden waarop dit pontje vaart zijn: maandag, woensdag en donderdag van 6.00 tot 22.00 uur, vrijdag van 6.00 tot 01.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 01.00 uur en zondag van 9.00 tot 22.00 uur.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.