Gebel: niet langer waarnemend raadsvoorzitter

Ruud Gebel trekt zich terug als waarnemend raadsvoorzitter in de Alphense gemeenteraad. Gebel in een persverklaring vandaag:

In deze tijd is het noodzakelijk dat iedere partij kijkt wat zijn rol is in het huidige conflict en welke stappen er gezet kunnen worden om te komen tot een open bestuurscultuur waar vertrouwen in plaats van wantrouwen voorop staat. Dat heeft mijn fractie ook gedaan.  Om ruimte creëren in dat proces én om te laten zien dat de VVD ook serieus is in haar streven te komen tot een open bestuurscultuur heb ik daarom in overleg met mijn fractie besloten om mijn functie van waarnemend raadsvoorzitter ter beschikking te stellen.

In de raadsvergadering van 3 maart zal een nieuw waarnemend voorzitter benoemd kunnen worden. Tot die tijd zal Gebel, indien nodig, blijven fungeren als waarnemend voorzitter. Dit was nodig om te laten zien dat wij serieus zijn ons doel om op een goede manier met elkaar verder te gaan, aldus de VVD-fractievoorzitter.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17