Cascarvieten benoemen nieuw Prinsenpaar

C.V. De Cascarvieten stelt u voor aan: Prins Cascar XLVI alias Johan Kaptein, Page Danielle en Hofmaarschalk Bouke. In een bomvol Ashram Theater werd op zaterdag 22 januari 2011 de nieuwe Prins Cascar en zijn gevolg voorgestel. In aanwezigheid van maar liefst tien bevriende carnavalsverenigingen werd niemand minder dan Johan Kaptein (52), in het dagelijks leven makelaar en financieel adviseur, benoemd tot de 46e Prins der Cascarvieten. Zijn lieftallige Page is Danielle Motta, negentien jaar oud en studente. Danielle heeft jaren gedanst in Midi- en Prinsengarde van de Cascarvieten. Voor de tweede keer werd Bouke Visser (62) benoemd tot Hofmaarschalk.

De eerste officiele daad van Prins Cascar was de uitreiking van de Goudgele Watertoren. Deze hoogste onderscheiding van de vereniging wordt uitgereikt aan een persoon die zich zeer verdienstelijk maakt en heeft gemaakt voor de Alphense gemeenschap. Dit jaar werd Ridder in de Orde van de Goudgele Watertoren, Mw. Marjanne Orbons-Meijerink.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.