Deze week droger en rustig

Door een hogedrukgebied bij Ierland en een lagedrukgebied boven noord Europa hebben wij rustig weer, Het hogedrukgebied gaat zich uitbereiden en komt dan ook over ons te liggen maar dat duurt niet lang het lagedrukgebied wordt ook krachtiger, De eerste dagen hebben we wel kans op wat neerslag. Na woensdag likt de kou even terug te komen met in de nachten enkele graden vorst, het blijf over het algemeen bewolkt deze week.

Maandag is het zwaar bewolkten valt er soms wat motregen, de temperatuur zal morgen overdag zo rond de 6 graden liggen en in de nacht rond het vriespunt. De wind is eerst zwak tot matig en in de middag matig tot krachtig zijn ook zal de wind gaan draaien van noord naar noordwestelijke richting.

Dinsdag is het ook weer zwaar bewolkt met lichte regen of motregen, de temperatuur zal overdag zo rond de 6 graden zijn en in de nacht ligt de temperatuur net boven nul. De wind is matig tot krachtig en zal uit noordwestelijke richting.

Woensdag is er nog vrij veel bewolking en hebben we te maken met lichte regen buien die voorbij komen, De temperatuur daalt iets en zal overdag zo rond de 4 graden liggen en in de nacht rond het vriespunt. De wind zal matig tot krachtig zijn en zal uit oostelijke richting komen.

Donderdag is er nog vrij veel bewolking maar het zonnetje gaan we ook zien, de temperatuur zal overdag rond de 3 graden zitten en in de nacht hebben we lichte vorst. De wind zal matig zijn en zal uit de oostelijke richting komen.

Vrijdag is er vrij veel bewolking maar de zon zien we ook regelmatig, de temperatuur zal overdag zo rond de 3 gaden zitten en in de nacht hebben we weer lichte vorst. De wind zal matig zijn en uit noordoostelijke richting komen. Het weekend ziet er ook redelijk uit wel bewolkt met zon maar zo goed als droog.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.