Partijen verkiezingen Provinciale Staten bekend

Afgelopen week zijn de namen bekend gemaakt van alle partijen die deelnemen aan de verkiezingen voor de provinciale staten op 2 maart 2011. De deelnemende partijen zijn CDA, VVD, PvdA, SP, ChristenUnie, GroenLinks, SGP, Partij voor de Dieren, Platform Lokale Partijen, D66, PVV, 50PLUS en Unie van Democraten.

Op dit moment maken 11 fracties deel uit van Provinciale Staten. De grootste wordt gevormd door CDA (13 zetels), gevolgd door VVD  (11 zetels), PvdA (9 zetels), SP (8 zetels), ChristenUnie/SGP (6 zetels) , Groenlinks (3 zetels), Partij voor de Dieren (1 zetel), Leefbaar Zuid-Holland (1 zetel), D66 (1 zetel), Onafhankelijke fractie Trinthamer (1 zetel) en Unie van Democraten (1 zetel).

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.