Groep 8 feest bij MAX

Op zaterdag 5 februari is er voor alle leerlingen van groep 8 een feest in Tienercentrum MAX. Met dit feest willen we vieren dat de Cito Eindtoets er weer op zit! Om te kunnen controleren of alle bezoekers in groep 8 zitten heeft Stichting MAX alle scholen benaderd met het verzoek om aan de leerlingen van groep 8 een flyer te geven. Op vertoon van deze flyer kun je een kaartje kopen aan de kassa. Omdat dit een speciale Partynight betreft is de entree slechts 1 euro. Het feest is uitsluitend toegankelijk voor leerlingen van de groepen 8 en zal gehouden worden in Tienercentrum MAX, Olympiaweg 2a. Om 20:00uur gaan de deuren open, het feest duurt tot uiterlijk 24:00uur.

Basisscholen die geen mail hebben ontvangen, maar alsnog hun leerlingen de kans willen geven om naar dit feest te gaan kunnen mailen naar info@maxpartynights.nl, zij zullen dan alsnog de flyers ontvangen. Uiteraard kunnen ook ouders/leerkrachten met vragen dit mailadres gebruiken. Op de website www.maxpartynights.nl staat een speciale groep 8 pagina met alle informatie voor leerlingen, ouders en scholen

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.