Alphen Stad TV zendt raadsvergadering live uit

Alphen Stad FM/TV doet morgen (donderdag 13 januari) uitgebreid verslag van de extra gemeenteraadsvergadering over de bestuurscrisis in de Alphense politiek. De vergadering wordt vanaf 20.00 uur rechtstreeks uitgezonden op de Alphense televisiezender Alphen Stad TV. Op donderdag 27 januari 2011 wordt ook de gemeenteraadsvergadering over ondermeer de antikraakaffaire uitgezonden op televisie.

De omroep doet ook live-twitterverslag van het debat. In een speciaal twitterscherm op www.alphenstadfm.nl is het twitterverslag van de zitting te volgen. Meepraten kan door #crisisalphen aan het twitterbericht toe te voegen. De tweets van Alphen Stad FM/TV zijn ook leesbaar via het twitteraccount @alphenstadfm.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17