Alphen Stad TV zendt raadsvergadering live uit

Alphen Stad FM/TV doet morgen (donderdag 13 januari) uitgebreid verslag van de extra gemeenteraadsvergadering over de bestuurscrisis in de Alphense politiek. De vergadering wordt vanaf 20.00 uur rechtstreeks uitgezonden op de Alphense televisiezender Alphen Stad TV. Op donderdag 27 januari 2011 wordt ook de gemeenteraadsvergadering over ondermeer de antikraakaffaire uitgezonden op televisie.

De omroep doet ook live-twitterverslag van het debat. In een speciaal twitterscherm op www.alphenstadfm.nl is het twitterverslag van de zitting te volgen. Meepraten kan door #crisisalphen aan het twitterbericht toe te voegen. De tweets van Alphen Stad FM/TV zijn ook leesbaar via het twitteraccount @alphenstadfm.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.