Weerbericht week 2

Deze week zitten we in een zuidwestelijke hoogte stroming, dat bij ons wisselvallig weer gaat geven. De temperaturen gaan deze week weer richting de 10 graden, zoals het er nu naar uitziet hebben we in het aankomen weekend ook met veel wind te maken.

Maandag hebben we in de ochtend nog redelijk wat zon maar als snel wordt de bewolking dikker, het blijft zo goed als droog morgen. De temperatuur ligt morgen overdag rond de 6 graden en in de nacht rond de 3 graden, de wind is eerst zwak tot matig en later op de dag matig tot krachtig en komt uit zuidelijke richting.

Dinsdag is het zwaar bewolkt en hebben we te maken met een regenachtige dag. De temperatuur ligt overdag rond de 8 graden en in de nacht rond de 4 graden. De wind is matig en later op de dag krachtig en gaat van zuid naar westelijke richting draaien.

Woensdag is het ook weer zwaar bewolkt waar buien uit gaan komen de zon probeert wel om er door heen te komen, de temperatuur gaat overdag rond de 10 graden zitten en in de nacht rond de 6 graden. De wind is matig tot krachtig en zal uit zuidelijke richting komen.

Donderdag blijft ook zwaar bewolkt en af en toe een bui, de temperatuur ligt overdag rond de 10 graden en in de nacht rond de 5 graden. De krachtige wind komt uit de zuidwestelijke hoek.

Vrijdag verandert er eigenlijk niks vrij veel bewolking met buien, de temperatuur blijft overdag rond de 10 graden uitkomen, het weekend ziet er iets anders uit veel bewolking maar ook gaten voor de zon. Ook hebben we met meer wind te maken het weekend.

Groetjes Ronald
www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17