Wisselvallig weer in aantocht

image

Deze week komt toch een draaiing in het weer beeld, de eerste dagen is het nog tamelijk rustig met overdag temperaturen boven nul en in de nacht lichte vorst. Na woensdag krijgen depressies meer vat op ons landje, Dat komt door dat er een lagedrukgebied bij Schotland gaat liggen daar door krijgen wij meer last van een zuid / westelijke stroming die zachtere lucht gaat meenemen en krijgen we meer wisselvalliger weer.

Maandag is het wisselend bewolkt met een paar buitjes gelukkig zien we de zon wel, de temperatuur zal overdag rond de 4 graden zitten en in de nacht lichte vorst. De wind is zwak tot matig en zal uit westelijke richting komen.

Dinsdag is er vrij veel bewolking en komen er in de loop van de dag wat buitjes voorbij, de temperatuur ligt overdag rond de 3 graden en in de nacht nog steeds kans op lichte vorst. De wind is matig en komt uit zuidelijke richting.

Woensdag is het bewolkt en hebben we me met meer neerslag te maken de eerste neerslag kan in de vorm van natte sneeuw of ijsregen vallen. De temperatuur ligt overdag rond de 3 graden en in de nacht rond het vriespunt, de wind is matig tot krachtig en zal uit de zuidwestelijke hoek komen.

Donderdag is het zwaar bewolkt en hebben we weer buien. De temperatuur zal overdag rond de 6 graden zitten en in de nacht rond de 3 graden. De wind is matig tot krachtig en zal uit de zuidwestelijke hoek gaan komen.

Vrijdag is het weer zwaar bewolkt en af en toe een bui, de temperatuur zal overdag rond de 6 graden zijn en in de nacht een graad of 4. De wind is matig tot krachtig en komt uit westelijke richting. Door dat er een uitlopen van een hogedrukgebied naar ons komt likt het weekend weer een stuk rustiger te zijn

Groetjes Ronald  
www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00