Geslaagd Hypotheker Kindertafeltennisfeest 2010

Zo’n 75 kinderen hebben in de kerstvakantie meegedaan aan het Hypotheker Kindertafeltennisfeest bij ATTC EVO Repro. Ondanks de sneeuw was de opkomst op beide toernooidagen (27 en 28 december) hoog. Aan de tafels werd stevig gestreden maar ook flink gelachen, en een aantal deelnemers heeft zich al aangemeld voor de vervolgtrainingen.

Groep 5 en 6

image Voor de jongste spelerss begon het toernooi met een spelcircuit. Na zes onderdelen, waaronder balletjes in bekertjes slaan en een parcours lopen, stond de latere winnaar Kareem Aouaki al ruim bovenaan. Met name in het hooghouden en overspelen was hij veruit de beste. Ook in de wedstrijdjes hield hij iedereen achter zich. In de finale versloeg hij Jokèh Engelhart met 2-0. In de kleine finale veroverde David van Gijlswijk de beker voor de derde plaats door te winnen van Kardo Abas.

Uitslag

  1. Kareem Aouaki
  2. Jokèh Engelhart
  3. David van Gijlswijk
  4. Kardo Abas

Groep 7 en 8

image Voor de leerlingen van groep 7 en 8 staat het wedstrijdelement voorop. In poules van 6 spelers werden spannende wedstrijden gespeeld. De beste 8 gingen uiteindelijk door naar de knock-outronde. Lucas Muilwijk, vorig jaar winnaar in groep 6, strandde nu in de halve finale. Hij won wel de strijd om de derde plaats van Tijn Versluis. De finale was bloedstollend. Max Gelderblom, ATTC-lid dat de voorrondes redelijk eenvoudig doorgekomen was, had maar liefst vijf games nodig om Camiel Storms te verslaan.

Uitslag

  1. Max Gelderblom
  2. Camiel Storms
  3. Lucas Muilwijk
  4. Tijn Versluis

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.