Verdachte van inbraak in winkel aangehouden

De politie heeft maandagavond, 20 december, een 22-jarige Alphenaar aangehouden op verdenking van inbraak in een winkel op winkelcentrum Ridderhof. De inbraak werd gepleegd in de avond van zaterdag 18 of de nacht van zondag 19 december.
Een voorbijganger zag zondag even na 18.00 uur dat er was ingebroken bij de winkel en belde de politie. Bij de winkel bleek een ruit van de voordeur te zijn vernield om binnen te komen, evenals een ruit aan de zijde van de Zeeman om het winkelcentrum te betreden. In de telefoonwinkel is een aantal mobiele telefoons gestolen nadat vitrines waren kapot geslagen.

De politie kwam de verdachte op het spoor mede door camerabeelden en doordat de eigenaar van de winkel informatie binnenkreeg over de vermoedelijke dader. De politie heeft hierna de verdachte aangehouden. In zijn woning werden meerdere mobiele telefoons aangetroffen en in beslaggenomen. Een aantal van de telefoons is afkomstig van de diefstal.

De politie doet nog verder onderzoek.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.