Culinair Alphen: 2011 gaat wel lukken

Culinair Alphen gaat in 2011 wel door als het aan het bestuur van Culinair Alphen ligt. In 2010 namen te weinig restaurants deel aan het festival. Voor 2011 zijn nu al 10 restaurants vastgelegd, en met 8 andere lopen de onderhandelingen nog. Ook wordt het culinaire festijn verplaatst naar het laatste weekend van juni, van donderdag 23/6 t/m zondag 26/6.

Alphens Nieuwsblad schrijft over de plannen:

Rond een centraal podium – mét veel entertainment – worden een binnen- en een buitenring gecreëerd. De bezoekers flaneren op houten vlonders langs de restaurantjes en tussen de terrassen door. ,,Het wordt wat compacter en daardoor vreselijk gezellig”, zegt Vermeer. Er worden dagelijks verschillende acties gehouden, er zijn veel straatartiesten en er zijn presentaties van Groene Hart streekproducten.   
Door de nieuwe opzet zijn er 26 potentiële restaurants mogelijk. ,,De meeste deelnemers willen echter een dubbele plaats”, aldus Vermeer. De deelnemers die inmiddels vast hebben toegezegd zijn: Alfred’s, Gelaarse Kat, Proto tapas, Trots, de Watergeus, Dolce Vita, Alle Hens, De Zeeger, Franglaise en de Schaapskooi. Het bestuur is in onderhandeling met nog acht kandidaten, waarvan de verwachting is dat er zeker vier binnenkort de knoop doorhakken en definitief aanhaken.

Alphens Nieuwsblad: Culinaire Arena in Rijnstroom

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00