Nog geen schaats weer

Ook dit weekend geen mooi winter weer, we hebben wel te maken met nacht vorst en overdag temperaturen die dicht bij de nul grens blijven, Wel hebben veel bewolking waar sneeuw uit gaat komen,

Vrijdag is het wisselend bewolkt wel met meer wolken dan opklaringen, er gaan in de ochtend ook een paar sneeuwbuien voorbij komen later op de dag gaan de sneeuw buien over in natte sneeuw of regen, De temperatuur zal overdag rond de 3 graden zijn en in de nacht komt de temperatuur rond de -4 te liggen. De wind zal uit de zuidwestelijke hoek komen en zal eerst zwak zijn en later in kracht toenemen naar matig.

Zaterdag is een bewolkt dag met maar weinig gaten voor de zon, de temperatuur zal overdag rond het vriespunt blijven en in de nacht zal het rond de -5 worden. Later op de dag komt er een storing aan die voor overlast gaat zorgen in de vorm van sneeuw. De wind zal matig tot krachtig zijn en uit de zuidoostelijke hoek gaan komen.

Zondag is ook weer een bewolkt dag met in de ochtend nog sneeuw buitjes die later op de dag over gaan in regen buitjes, de temperatuur zal overdag rond de 2 graden gaan uitkomen en in de nacht lichte vorst. De wind zal matig tot krachtig zijn en komt uit de zuidelijke hoek

Maandag is het bewolkt en hebben we kans op een sneeuw buitje, de rest van de week is het licht winters weer met dinsdag nacht kans op matige vorst, voor de rest van de week is er lichte nachtvorst. Het ziet er naar uit de kerst gewoon groen is.

Groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl .

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17