BING rapport nog steeds niet openbaar

Het onderzoeksrapport van het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten naar de hele affaire rond het verhuren van anti-kraakwoningen aan de Lage Zijde is nog steeds niet openbaar, ondanks aandringen van diverse politici.

Vanavond mochten de politieke partijen het rapport uiteindelijk ‘s avonds tussen 22:00 en 23:00 ophalen op het gemeentehuis, maar daarbij moest wel een geheimhoudingsverklaring worden getekend. Het rapport is nog onder embargo tot de raadsvergadering van aanstaande donderdag, 20:00.

Dat belooft dus wat over de inhoud, de conclusie dat er niks aan de hand is wordt steeds onwaarschijnlijker.

De redactie van Alphen.COM houdt zich uiteraard van harte aanbevolen voor het voortijdig toesturen van het rapport in kwestie. Glimlach 

Eerder: BING rapport nog niet openbaar

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.