Alphense raad stemt in met voortgang fusie

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn heeft vanavond gesproken over een mogelijke fusie met Boskoop en Rijnwoude. De gemeenteraad heeft vanavond besloten om te starten met het fusieproces. Er is nog niet besloten om tot een fusie over te gaan, dat zal, als het aan de Alphense raad ligt, pas in een later stadium worden besloten.

Er is vanavond ongeveer 3 uur vergaderd over dit onderwerp. Uiteindelijk is aan het eind van de avond hoofdelijk gestemd. De uitslag was dat 28 raadsleden VOOR en 6 raadsleden TEGEN waren. De tegenstemmen kwamen van Trots op Alphen, Beter Alphen, Alphen Eén en de SP.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17