Kampioenschap in zicht voor ZIGO

Het kampioenschap komt in zicht voor de badmintonners van ZIGO, die een nek-aan-nekrace lopen met BC MIX uit Naaldwijk. De Alphenaren speelden zondag 5 december thuis tegen BCRS 3 uit Spijkenisse, een middenmoter in de competitie. Het gastteam werd verslagen met 7-1.

,,We hebben dus goede zaken gedaan,’’ stelt teamcaptain Juliën Meijer vast. ,,Het was niet echt een supersterk team, maar dat wil niet zeggen dat we de punten cadeau hebben gekregen.’’ Het zwaarst hadden de Alphenaren het in de eerste mixpartij, die uiteindelijk in de derde set in het voordeel van ZIGO werd beslist. BCRS wist allleen een punt te scoren in de damessingle tegen Bianca Wiedeman, eveneens een driesetter.

,,Ik ben erg benieuwd naar de volgende wedstrijd van MIX,’’ aldus Juliën Meijer. Dit team speelde gisteren niet, ZIGO en BCRS maakten zondag gebruik van een reserveweek.

Volgende week speelt BC ZIGO 1 uit tegen BC DKC 7 uit Den Haag.

BC ZIGO 1 speelt dit seizoen in de 4e divisie, afdeling 15 en komt uit in een poule van in totaal acht teams.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17