Murphey’s Law brengt kerstsingle uit

Murpheys Law - Christmas is Coming Album cover Nov 2010De Alphense band Murphey’s Law brengt dit jaar een kerstsingel uit. Het nummer, “Christmas is Coming” is 2e Kerstdag 2009 geschreven door zanger/gitarist Brons. De single is onder andere te koop via iTunes.

Een aantal Nederlandse radiozenders heeft aangekondigd de single te gaan draaien, maar ook een aantal Amerikaanse radiostations zal de single laten horen. In Amerika wordt de kerstsingle al gedraaid op 7 radiostations in New York, Washington DC en Connecticut. De band denkt dat de belangstelling wordt veroorzaakt door de nieuwe, Amerikaanse, gitarist Kevin Lynch.

Murphey’s Law presenteert op 12 december om 15:00 in Barista Café aan de Aarkade 6 haar nieuwe CD. Tijdens de presentatie zal een aantal nummers van het nieuwe album live en akoestisch worden gespeeld. Voor meer informatie over Murphey’s Law kijk op www.murpheyslaw.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17