Kerstconcert STIVOZA in Goede Herderkerk

STIVOZA, Stichting voor Zang, geeft op dinsdag 21 december 2010 een kerstconcert in de Goede Herder Kerk te Alphen aan den Rijn.  Tijdens dit concert laat jongerenkoor Chanson voor het eerst van zich horen, gezamenlijk met het koor Fifty-Fifty en de Vocal Group LGC.

Voor de pauze brengen de drie koren hun eigen repertoire ten gehore. Na de pauze zullen zij samen de unieke kerstmusical “Love Transcending” uitvoeren. Het is de eerste keer dat deze musical in zijn geheel in Nederland is te horen. De avond wordt begeleid door het STIVOZA-combo en gastpianist Raymond Cromzigt.  De algehele leiding van dit concert is in handen van Peter Siereveld.

Het concert begint om 20.15 uur. De prijs van een kaartje bedraagt € 10,- met een gratis kopje koffie in de pauze.

Kaarten voor dit concert, met de uitvoering van de kerstmusical “Love Transcending”, zijn te verkrijgen via de website www.stivoza.info of telefoonnummers 0172 44 41 77 / 06 50 24 81 24.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.