Hefbrug Alphen aan den Rijn week afgesloten

De provincie Zuid-Holland werkt van woensdag 8 december 6.00 uur tot dinsdag 14 december 6.00 uur aan de hefbrug Gouwesluis in Alphen aan den Rijn. Tijdens de werkzaamheden aan de brug is de Goudse Schouw afgesloten voor alle verkeer. Het benzinestation bij de brug is wel bereikbaar. Verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid via de N11. Fietsers en voetgangers kunnen gebruikmaken van een pontje. Scheepvaart ondervindt geen hinder.

De provincie herstelt de schade die is ontstaan door een aanrijding met de brug. Ook wordt gewerkt aan de hijskabels van de brug. Daarvoor is het nodig het beweegbare gedeelte van de brug omhoog te hijsen. Verkeer over de brug is hierdoor niet mogelijk.

Pontje fietsers en voetgangers 
Voor fietsers en voetgangers wordt een pontje ingezet. De tijden waarop dit pontje vaart zijn: woensdag, donderdag en maandag van 6.00 tot 22.00 uur, vrijdag van 6.00 tot 01.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 01.00 uur en zondag van 9.00 tot 22.00 uur.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00