Alphense partijen in meerderheid voor fusie

In Rijnwoude zijn de politieke partijen van Boskoop, Rijnwoude en Alphen bijeen om te praten over de bestuurlijke toekomst. De politieke partijen in Alphen aan den Rijn zijn in meerderheid voor een fusie, en de meeste partijen staan sowieso niet erg negatief tegen een samengaan. De partijen vinden het vooral belangrijk om zelf de teugels in handen te kunnen houden, en het niet aan de provincie over te laten.

Boskoop en Rijnwoude

In Boskoop zijn alle partijen voor, in Rijnwoude zijn D66 en VVD voor, en de andere partijen in de raad zijn tegen. In Rijnwoude zijn de voorstanders van de fusie in een krappe meerderheid (9 tegen 8 zetels). Vooral de verandering van de mening van D66 Rijnwoude is opvallend, zij was tot voor kort een tegenstander voor een fusie.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.