Nog een koud weekje

Deze week hebben we eerst nog een paar koude dagen, de eerste dagen worden kouder door dat de wind gaat aantrekken, Dat komt door dat het hogedrukgebied boven Groenland een beetje weg draait en het lagedrukgebied boven Europa zich ook gaat verplaatsen tegen het nieuwe weekend is de kans dat het warmer wordt groter geworden, Ook houden we de eerst en de laatste dagen kans op neerslag

Morgen is het bewolkt en blijft het de hele dag onder nul, De kans op een paar sneeuw buitjes is aanwezig. De temperatuur zal rond de -2 zijn en in de nacht rond de -5 zijn, de wind is zwak en komt uit oostelijke richting.

Dinsdag is het ook weer bewolkt en in de ochtend nog kans op een sneeuw buitje, de temperatuur zal rond de 0 graden zijn en in de nacht rond de -4 zijn, de wind is matig en komt uit de noordoostelijke hoek

Woensdag is het bewolkt en hebben we nog plaatselijk kans op een sneeuw buitje, de temperatuur zal rond de -2 gaan zitten en in de nacht rond de –5, alleen de gevoels temperatuur is gemeen want die zal tussen de -7 en -10 gaan zitten, en dat komt door dat de wind matig en zal uit de noordoost hoek gaan komen

Donderdag is het nog steeds bewolkt en ook de kans op een sneeuw buitje is groot, de temperatuur zal rond de 0 graden zijn en in de nacht rond de -4 graden zijn. De wind is matig en zal uit de noordoost hoek komen

Vrijdag blijft het ook bewolkt met temperaturen die overdag net boven de 0 graden gaan uit komen en in de nacht zit de temperatuur rond de -3 graden. Het weekend ziet er ook rustig uit met lichte vorst in de nacht en over dag temperaturen net boven de 0 graden.

Groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.