Bedrijfsleven Koudekerk wil Maximabrug niet op huidige plek

Het bedrijfsleven in Koudekerk is niet enthousiast over de voorgestelde locatie van de Maximabrug. Dit meldt het Leidsch Dagblad. Een brug op de voorgestelde locatie zou het terrein van SpanBeton in tweeën snijden, wat erg onhandig zou zijn. Op dezelfde locatie, maar dan aan de Alphense kant van het water, zouden bij de keuze voor deze locatie enkele monumentale boerderijen gesloopt moeten worden.

Leidsch Dagblad: ‘Geen brug over terrein Spanbeton’

Maximabrug

De gemeentes Alphen aan den Rijn en Rijnwoude zijn druk aan het nadenken over de locatie van deze brug, welke er in 2014 moet liggen. Op dit moment zijn er nog 5 locaties in beeld. Deze staan in de luchtfoto hieronder. Locatie 4 is de locatie welke in eerste instantie vorig jaar werd voorgesteld. De ondernemers in Koudekerk zijn hier dus niet over te spreken, zij geven de voorkeur aan de locaties 1, 2, of 3 in onderstaande beeld.

image11

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.