Fusievergaderingen live op Alphen Stad FM/TV

Alphen Stad FM/TV doet de komende weken uitgebreid verslag van de ontwikkelingen rondom een eventuele fusie tussen Alphen, Boskoop en Rijnwoude. De Alphense omroep verzorgt zowel live radio- als televisie-uitzendingen tijdens de diverse gemeenteraadvergaderingen, die voor half december plaatsvinden. 
Aanstaande maandag vergaderen de gemeenteraden van Alphen, Boskoop en Rijnwoude gezamenlijk in het International Trade Centre Boskoop (Plantarium). Alphen Stad FM/TV zendt het overleg rechtstreeks uit op de radio. De vergadering begint om 20.00 uur, de uitzending om 19.00 uur. Vanaf dat moment zendt Alphen Stad FM/TV een uitgebreide registratie uit van de bewonersbijeenkomst, die woensdag plaats vond in het stadhuis van Alphen. 
Zeven dagen later beslist de gemeenteraad van Alphen of zij wel of niet wil fuseren. In een extra raadsvergadering nemen de 35 raadsleden een besluit. Het overleg vangt maandag 6 december om 20.00 uur aan. Alphen Stad FM/TV doet live-verslag via radio en televisie. In een extra radio-uitzending wordt het debat vanaf 19.45 uur rechtstreeks uitgezonden. De vergadering is vanaf hetzelfde tijdstip ook live te zien op Alphen Stad TV. 
Op donderdag 9 december nemen de gemeenteraden van Boskoop en Rijnwoude een besluit. Dan wordt duidelijk of de drie gemeenten wel of niet samen gaan. Alphen Stad FM/TV doet live-radioverslag van deze twee bijeenkomsten. Zowel de vergadering in Boskoop, als in Rijnwoude, zijn via het Alphense radiostation te beluisteren. De politieke avond van Alphen Stad FM/TV vangt om 19.00 uur aan. De overleggen starten omstreeks 20.00 uur. Vrijdag 10 december zendt Alphen Stad FM/TV een extra uitzending van het Alphen Stad TV Nieuwsoverzicht uit op televisie, met daarin uitgebreid aandacht voor de uitkomst van de vergaderingen. De uitzending wordt ‘s avonds om 19.00 uur voor het eerst getoond.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17