Ook het weekend fris weer

Het wordt weer een rustig weekend met lichte vorst en wat kans op sneeuwbuitjes, De. Hogedrukgebieden blijven in de buurt liggen van Groenland / IJsland, de Lagedrukgebieden zijn nog steeds actief boven het Europese vasteland daar door hebben wij oostenwinden die later naar noord tot noordoost draaien.

Vrijdag is er veel bewolking waar plaatselijk een klein buitje uit kan gaan vallen met (natte) sneeuw later op de dag nemen de buien kansen toe, de temperatuur zal rond de 3 graden gaan zitten en in de nacht kan de temperatuur rond de – 2 gaan zitten. De wind is morgen zwak en komt uit oostelijke richting.

Zaterdag is het ook weer bewolkt met in de middag kans op een klein open plekje waar de zon door heen komt, de temperatuur zal rond de 3 graden zijn en in de nacht zal de temperatuur rond de -4 zijn. De wind is matig en zal uit zuid oostelijke richting komen.

Zondag zien we gelukkig de zon iets vaker omdat het wisselend bewolkt is, de temperatuur zal rond de 2 graden zijn en in de nacht zal het rond de -5 zijn. De wind zal zwak tot matig zijn en komt uit oostelijke richting.

De rest van de week houden we licht wisselvallige weer aan. Met overdag temperaturen die net iets boven de nul grens zitten en in de nacht zal het licht vriezen. Wel hebben we meer kans op neerslag dat in de vorm van sneeuw zal zijn Na woensdag gaan we meer kans krijgen op warmer weer.
Groetjes Ronald
http://www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.