Eind van de week kouder

Deze week wordt het kouder en komt er een goede partij koude lucht naar ons toe, Dat komt door een standvastige hogedrukblokkade boven Groenland – IJsland Daar door komen er grote hoeveelheden kou uit de poolstreken naar het zuiden en zuidwesten toe. Dat betekend voor ons de eerste paar dagen temperaturen van rond de 8 graden en na woensdag gaat de temperatuur naar de 0 graden toe, ook na woensdag meer kans op een buitje met sneeuw.

Morgen is het in de ochtend zwaar bewolkt, in de middag gaat de bewolking breken en komt het zonnetje er door heen, de temperatuur zal rond de 8 graden zijn en in de nacht rond de 2 graden, de zwakke tot matige wind komt uit noordoostelijke richting

Dinsdag is het wisselend bewolkt en hebben we kans op een klein buitje, de temperatuur zal rond de 7 graden zitten en in de nacht rond de 3 graden

Woensdag is het opnieuw wisselend bewolkt met een kleine kans op een miezer buitje, de temperatuur die gaat al iets zakken en komt rond de 5 graden uit en in de nacht kan het in de polder wel licht gaan vriezen. De wind komt uit zuidwestelijke richting en zal matig zijn.

Donderdag is het licht bewolkt en hebben we kans op een buitje waar natte sneeuw uit kan gaan komen, de temperatuur zal rond de 3 graden zijn en in de nacht net onder de nul grens uit komen. De wind komt uit zuidoostelijke richting en zal matig zijn

Vrijdag is het nog licht bewolkt, de temperatuur zal rond de 3 graden zijn en in de nacht rond de – 2 uit gaan komen, in het weekend is het nog iets kouder

Groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17