deze week frisser en droger

Hogedrukgebieden gaan bij ons de eerst paar dagen van de week beter weer geven met een wind die uit richtingen tussen oost en zuid gaat komen wordt het wel frisser en droog, ook zullen we de zon daar door vaker gaan zien, Halverwegen de week komt er wel weer meer bewolking, Tegen het weekend zit de kans er goed in dat het nog kouder gaat worden door de oostelijke stroming.

Morgen is het in de ochtend nog goed bewolkt en hebben we nog kans op een klein buitje, in de loop van de dag komt op steeds meer plaatsen de zon door de wolken heen. De temperatuur zal rond en graad of 10 zitten, In de ochtend hebben we nog een matige wind wat later op de dag een zwakke zuidwesten wind gaat worden, In de nacht zal de temperatuur richting de 2 graden gaan.

Dinsdag is het wisselend bewolkt dus ook dan genieten we van een zonnetje wat door de wolken heen komt, De temperatuur zal rond de 10 graden gaan zitten bij een zwakke draaiende wind, In de nacht komt de temperatuur dicht bij het vriespunt.

Woensdag is er vrij veel bewolking, dat komt door dat er een front vanaf het westen aan komt. De temperatuur zal rond de 8 graden gaan zitten bij een matige zuidoosten wind. In de middag gaan we wel meer kans op een buitje krijgen.
Donderdag is er weer vrij veel bewolking en de kans op een buitje groter, De temperatuur zal rond de 7 graden gaan zitten bij een matige zuidoosten wind.

Vrijdag is er ook weer vrij veel bewolking een klein buitje op de dag is niet uitgesloten, de temperatuur ligt rond de 9 graden bij een matig zuidoosten wind. H et weekend lijkt het kouder te gaan worden door een verschuiving van luchtdruk gebieden.

Groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17