Zondag kouder

Door dat er een hogedrukgebied wordt opgebouwd hebben we zondag een redelijk dag met zon maar ook komen er wat buitjes voor, Op zondag gaat ook de temperatuur naar beneden. Zaterdag komen er nog wel buien voor, Na het weekend weer wisselvallig weer.

Morgen is het zwaar bewolkt en komen er buien voor gelukkig gaat wel de wind wat liggen, De temperatuur zal rond de 16 graden zijn bij een matige tot krachtige zuidwestenwind. In de nacht van vrijdag naar zaterdag komt er weer genoeg regen aan.

Zaterdag is het zwaar bewolkt en in de ochtend regen later in de ochtend gaat het opklaren en kan de zon ff komen kijken, In de middag gaat de wind wat draaien en gaan er wat buitjes komen. De temperatuur zal rond de 12 graden zijn bij een krachtig westen wind die later uit het noordwesten gaat komen.

Zondag is er vrij veel bewolking en hebben we in de ochtend nog wat buitjes, in de loop van de dag gaat het opklaren en komt de zon door de wolken heen. De temperatuur zal rond de 9 graden zijn bij een matige westenwind.

Maandag is het eerst licht bewolkt en droog later op de dag gaat de bewolking toe nemen en hebben we in de avond kans op een buitje, de dagen daarna blijven wisselvallig maar wel fris met in de nacht kans op vorst aan de grond, Na woensdag komen de buien weer terug.

Groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.