Rijnplein ICE Event gaat niet door

Het Rijnplein ICE Event gaat dit jaar niet door. De organisatie van het jaarlijkse evenement heeft maandagochtend de knoop doorgehakt. De organisatie van het ICE Event kampt met een begrotingstekort van 10.000 euro. Dat gat kon op het nippertje niet worden gedicht.

Toob Alers: “Afgelopen zaterdag wisten we het totale sponsorbedrag van 70.000 euro bij elkaar te schrapen.  De laatste sponsor die een groot wak van meer dan 10.000 euro dicht wilde hebben, heeft daar een aantal voorwaarden aan verbonden. Aan die voorwaarden kon zondagavond nog niet voldaan worden.” Volgens Alers had het evenement doorgegaan als aan de voorwaarden van de laatste sponsor was voldaan. Wat die voorwaarden waren, is niet duidelijk.

Het Rijnplein ICE Event had dit jaar voor het vierde jaar op rij moeten plaatsvinden. Alers hoopt dat er volgend jaar wel een tijdelijke ijsbaan in het stadshart komt. “We weten dat de subsidie volgend jaar 10.000 is. Het zou een mooi gebaar zijn van de gemeente als de 20.000 euro van dit jaar bij de 10.000 euro van volgend jaar wordt bijgelegd. Hoe dan ook moeten wij volgend jaar mogelijkheden zien om makkelijker ijs neer te leggen.”

Bron: Alphen Stad FM

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.