zaterdag regenachtige dag

Door een diepe depressies bij IJsland en Ierland en hoogdrukgebied boven de Balkan hebben wij te maken met een zuidelijke hoogte stroming die zacht weer met zich mee neemt, Het weekend ziet er wisselvallig uit met
zaterdag regen en zondag weer droog. Na het weekend blijft het licht wisselvallig.

Vrijdag is het in de ochtend geheel bewolkt later gaat het wat opklaren en kan de zon soms te zien zijn, De temperatuur zal rond de 14 graden zijn bij een matige uit zuidelijke richting komende wind.

Zaterdag is het zwaar bewolkt en hebben we een regenachtige dag. Tegen de avond gaat het droger worden en gaat het wat opklaren, De temperatuur zal rond de 14 graden zijn bij een matige tot krachtig zuid tot zuidwesten wind.

Zondag is er vrij veel bewolking maar het blijft zo goed als droog, Later in de ochtend kan ook de zon door de bewolking heen komen, De temperatuur zal rond de 14 graden zijn bij een zwakke tot matige zuidoostelijke wind.

Maandag is er ook weer vrij veel bewolking met een temperatuur die rond de 14 graden zal zijn, De dagen daarna zullen nog licht wisselvallig zijn.

Groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.