Het blijft wisselvallig

Een hogedrukgebied dat van Schotland naar het Balkan trekt houdt depressies op afstand dat betekent nog niet dat we droger weer krijgen..Er komen nog wat uitlopers van storingen over ons heen, Tegen het weekend wordt de temperatuur iets zachter dat komt omdat er een zeer laagdrukgebied tegen het weekend naar de Britse Eilanden trekt,

Maandag is het wisselend bewolkt en hebben we een paar buien die over komen, De temperatuur zal rond de 12 graden zijn en in de nacht een graad of 5, En dat  bij een zwakke tot matige noordwesten wind.Later in de middag worden de buien minder

Dinsdag is toch wel de beste dag het is wisselend bewolkt met redelijk wat zon er bij, De kans op een buitje blijft aan bezig, De temperatuur zal rond de 10 graden zijn en in de nacht een graad of 4, En dat bij een bij een zwakke tot matige zuidwesten wind,

Woensdag is er weer veel bewolking en hebben we weer vrij veel buien, de temperatuur zal rond de 11 graden zijn en in de nacht rond de 3 graden, De wind komt uit zuidelijke richting en zal matig zijn,

Donderdag is het wisselend bewolkt waar in de wolken de overhand, Ook komen er nog wat buitjes over drijven, De temperatuur zal rond de 12 graden liggen en in de nacht rond de 5 graden, De wind is matige en komt uit zuidelijke richting

Vrijdag is het nog steeds wisselend bewolkt en hebben we wat buitjes, De temperatuur zal rond de 14 graden zijn en in de nacht een graad of 5, De wind is matig en komt uit zuidelijke richting, De dagen daarna zien er ook nog er wisselvallig uit,

Groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17