Een fris weekend

Door een uitloper van een Atlantisch hogedrukgebied over Scandinavië hebben we toch nog een redelijk weekend. De wind die daar door naar ons toe komt is  vrij koud. Overdag zal het  rond de 12 graden gaan zitten en in de nacht kan het wel tegen de vorst grens aan komen, Zaterdag kan er nog een buitje gaan vallen maar zondag zal het droog en zonniger worden,
Vrijdag is het bewolkt en komen er buien voor, De buien zullen in de middag wel steviger worden, De temperatuur zal rond de 13 graden gaan zitten bij een matige westen tot noordwesten wind,

Zaterdag begint de dag met bewolking en kan er in de ochtend nog een licht regen buitje voor komen, Later op de dag gaat het opklaren en kan de zon door de wolken heen komen, De temperatuur zal rond de 12 graden zitten bij een matige noordoosten wind, De nacht zal ook best fris worden met een temperatuur die rond de 2 graden lig, .

Zondag is het vrij zonnig al komen er wel wolken voorbij drijven. De temperatuur zal rond de 10 graden gaan zitten bij een zwakke tot matige noordoostenwind, Ook deze nacht al fris worden,

Maandag is er weer meer  bewolking en gaan we ook voor de rest van de week meer regen kansen krijgen door dat een depressie bij IJsland richting de Noordzee gaat. En dan krijgen we te maken met wisselvalliger weer,

groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.