Nederlands Techniek Kampioenschap 2010 bij ARC

Op woensdag 20 oktober a.s. – midden in de herfstvakantie – wordt bij ARC het Nederlands Techniek Kampioenschap 2010 gehouden.

Tijdens dit kampioenschap kunnen voetballers in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar deelnemen aan dit kampioenschap. Deelnemers krijgen in ieder geval een voetbal, een voetbalshirt, een lunch, diploma én een speciale Move & Skills-trofee aangeboden. Elke voetballer is welkom om deel te nemen.

In de ochtend krijgen de deelnemers techniektraining in oefenvormen. Het basisprincipe hierbij zijn de Moves & Skills zoals René Meulensteen (assistent-trainer van Alex Ferguson) deze aanleert bij alle spelers van Manchester United. Na de lunch worden er wedstrijdjes georganiseerd. Uiteindelijk wordt hierbij de beste techniekspeler geselecteerd. Hij of zij komt in aanmerking voor deelname tijdens de finaledag op Papendal.

De landelijke winnaar krijgt uiteindelijk als hoofdprijs een bezoek aan de voetbalclub Manchester United aangeboden.

Voorafgaand aan de trainingen bij ARC krijgen ook de eigen jeugdtrainers een training aangeboden.

Het Nederlands Techniek Kampioenschap vindt tijdens de herfstvakantie ook plaats op diverse andere locaties in onze regio. Onder meer bij RCL, Jodan Boys en Rijnsburgse Boys.

Het kampioenschap bij ARC wordt verzorgd door Sportpartners en Voetbalopleidingcentrum De Complete Techniek.

Meer informatie over deelname is te vinden op www.moves-skills.nl of www.svarc.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.