Man mishandeld na herkennen gestolen schoenen

Een 23-jarige man uit Alphen aan den Rijn heeft aangifte gedaan nadat hij op vrijdag 8 oktober rond 17.15 uur was mishandeld door een groep mannen aan de Diamantstraat.
Een week eerder waren de schoenen van de man gestolen toen hij aan het sporten was in een sportschool. Die vrijdag herkende hij zijn schoenen en sprak de man aan die ze droeg. Hij vroeg meerdere keren of hij zijn schoenen terug mocht. De man die de schoenen van de Alphenaar droeg, gaf hem toen een duw. Vervolgens kwamen meerdere mannen op de Alphenaar af en werd hij geschopt en geslagen. De man raakte hierbij gewond. Na de mishandeling kreeg de man zijn schoenen terug.
De politie is een onderzoek gestart. Eventuele getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.