Alphense chauffeur van de weg gehaald

Een 35-jarige vrachtwagenchauffeur Alpen aan den Rijn is bekeurd voor het vervoeren van een puinbreker over de A16 ter hoogte van Moerdijk zonder dat een ontheffing voor dit transport was afgegeven.

Het transport woog 124.000 kg en was 4,40 m hoog. In plaats van de twee vereiste transportbegeleiders werd dit transport begeleid door één begeleider. In verband met recidive door het bedrijf, drie maal eerder veroordeeld voor overbelading binnen twee jaar, is de vrachtwagencombinatie en de lading aan de ketting gelegd. De chauffeur probeerde nog met het laten zien van een andere ontheffing om onder de maatregel uit te komen, maar het lukte hem niet om de politie om de tuin te leiden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.