Opening Kunstpunt Rijnstreek groot succes!

Zaterdagmorgen was er al een behoorlijke aanloop om het nieuwe pand van Kunstpunt Rijnstreek aan de Wilhelminalaan 1 te bezichtigen. Het was open huis en op vele manieren is de Alphenaar de afgelopen tijd al op de hoogte gebracht van de verhuizing van de kunstuitleen uit de Kunstverdieping naar het oude pand van de VVV/ANWB.

Opvallend was dat rond 13.00 uur het aantal mensen enorm toenam. Dat was dan ook het tijdstip waarop tattoo-koning en kunstenaar Henk Schiffmacher de speciaal voor het Kunstpunt gemaakte zeefdrukken zou komen signeren.

Samen met zijn vrouw Louise en de hond naam deze imposante en vriendelijke man plaats aan de voor hem gereserveerde tafel. De hele middag drongen de bezoekers zich rond hem. Voor iedereen die een T-shirt met zijn zeefdruk aanschafte, tekende hij desgewenst een persoonlijke tekening op de achterkant van het shirt. Veel kinderen kwamen om een tattoo te laten tekenen op de arm of om de uitvergrote prent die buiten op het schildersezel stond in te kleuren.

Aan het einde van de middag werd hij door velen uit de buurt vriendelijk uitgezwaaid.

Ook op zondagmiddag was het, mede door het schitterende weer, een enorme drukte bij Kunstpunt Rijnstreek. De reacties van de bezoekers zijn overweldigend. Eindelijk een goede bestemming voor dit prachtige pand.

P1010742pers

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17